Wie ben ik?

Fotografie is één van mijn grote passies. Wat ik heel erg mooi vind aan foto’s maken, is dat geen situatie hetzelfde is. Door te spelen met licht, je positie en zoveel andere zaken kan je eindeloos variëren. Zakelijke fotografie, vastgoedfotografie en portretfotografie zijn de categorieën waar ik mij voornamelijk op richt. Ik houd van contact met mensen en vind het een mooie uitdaging om te zorgen voor een prettige sfeer, zodat de personen die op de foto staan zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om samen met de opdrachtgever te bedenken wat voor stijl foto’s bij zijn of haar organisatie passen.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera op pad in de natuur. Hier word je creativiteit als fotograaf elke keer weer op de proef gesteld en daarnaast vind ik het een schitterende manier om te ervaren hoe mooi de natuur kan zijn.

In mijn portfolio kunt u mijn werk tot nu toe bekijken en ik zou het erg leuk vinden als ik wat voor u kan betekenen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.